Huur

Als huurder kunt u over uiteenlopende zaken vragen hebben. Op onze website vindt u antwoorden op een groot aantal vragen waar u als huurder tegen aan kunt lopen. Ook kunt u al onze brochures downloaden.

Via de menukolom op de homepage vindt u diverse onderwerpen. Klik hier op het onderwerp van uw keuze voor informatie en antwoord op uw vraag. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0162 - 67 98 21 / 0162 - 67 98 22 of langskomen op ons kantoor aan de Middelmeede 40 in Made. Bent u niet in staat om naar ons kantoor te komen en wilt u dat wij bij u langskomen, kunt u hiervoor ook een afspraak maken. 

Vindt u het prettig om ook zaken digitaal te regelen, maak dan een account aan voor "Mijn Woonvizier". Een aantal zaken kunt u nu al digitaal regelen of inzien, zoals uw huurbetalingen of het opzeggen van de huur wanneer u gaat verhuizen. We zijn hard aan het werk om de diensten en informatie uit te breiden. Houd onze website in de gaten voor meer informatie hierover. Wilt u een account aanmaken en heeft u hulp nodig, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag.