Huurdersvereniging

Woningstichting Woonvizier werkt intensief samen met Huurdersvereniging Woonbelang. Met de huurdersvereniging wordt in het belang van huurders en verhuurder intensief samengewerkt en overlegd over zeer uiteenlopende zaken met betrekking tot huren.

Een eigen bericht van de Huurdersvereniging Woonbelang

Volledig nieuwe website Huurdersvereniging Woonbelang

HV Woonbelang heeft een nieuwe website. Na jaren van wat minder aandacht is de focus nu weer volledig gericht op de website, een steeds belangrijker middel in de huidige digitale samenleving. De website zal een steeds belangrijkere rol gaan spelen omdat het, het ideale middel is om de huurders snel en continue te informeren en beter van dienst te zijn.

Allereerst valt direct de compleet nieuwe, moderne en frisse uitstraling op, maar ook de navigatie is verbeterd en is nog gebruikersvriendelijker zodat u de weg niet kwijt kan raken en toch altijd het overzicht houdt van waar u zich bevindt. Maar nog belangrijker is natuurlijk de inhoud. De nieuwssectie bevat vele interessante artikelen en ook de frequentie van de berichtgeving is omhoog gegaan, er is dus altijd een reden om terug te komen en zo het laatste nieuws te volgen. Zeker in de huidige spannende tijden in huurderland zorgt de website er voor dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast biedt de site ook de mogelijkheid om veel zaken direct via de website af te handelen, met als voordeel dat dit de klok rond kan en ook in het weekend. Dit werk natuurlijk sneller omdat er niet meer per brief of via de telefoonbeantwoorder gecommuniceerd hoeft te worden. Via diverse formulieren op de website is het mogelijk om een lidmaatschap aan te vragen, wijzigingen door te geven, een klachtbemiddeling aan te vragen of om contact op te nemen. Overigens is het natuurlijk nog wel zo dat de reguliere communicatie kanalen blijven bestaan voor diegene die daar de voorkeur aan geven. Kortom voldoende reden om eens een bezoek te brengen aan de website van Huurdersvereniging Woonbelang. U kunt hen ook een mail sturen via: hvwoonbelang@kpnmail.nl