Woonvizier is bezig om haar woningen te verduurzamen. Dat betekent dat we onze woningen zuiniger in energieverbruik en geschikt maken voor toekomstige generaties. Omdat we niet al onze woningen tegelijk kunnen aanpakken, is het goed om te weten dat u zelf ook maatregelen kunt treffen om energie te besparen. 

Gelukkig gaan ook steeds meer bewoners zelf aan de slag met energiezuinig wonen. Naast dat het goed is voor uw portemonnee, woont u ook prettiger in een energiezuinig huis én kunt u uw energierekening omlaag brengen. Daarnaast is energiebesparing beter voor het milieu. Wilt u tips hoe u energie kunt besparen in uw huurwoning? Klik dan hier voor energiebesparende tips. U gaat dan naar de pagina van Milieu centraal. 

Gratis cadeaubonnen ter waarde van €50!
Om u te helpen energie te besparen, geven de gemeente Drimmelen en Woonvizier tijdelijk gratis cadeaubonnen weg. Deze bonnen hebben een waarde van €50 en hiermee kunt u kleine, energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips kopen.

Voor huurders van Woonvizier is 1 bon per adres beschikbaar. U kunt de bon meteen inwisselen bij de Hubo, Praxis, Gamma of Karwei tegen energiebesparende producten. Ook kunt u de bon online gebruiken om in een aantal webshops online te besteden.  

Cadeaubon energie besparen aanvragen
Vraag de bon nu meteen aan via de speciale website  https://regionaalenergieloket.nl/drimmelen/cadeaubon of scan met de camera op uw telefoon de QR-code. 

 

news-image_3610