Regelmatig moeten we de staat van onze woningen bepalen. Dat doen we door zogenaamde conditiemetingen. Met deze metingen bepalen we de kwaliteit (conditie) van ons woningbezit. Dankzij deze metingen kunnen we inplannen welk type onderhoud eventueel nodig is. We hebben een gespecialiseerd bedrijf, 'de Onderhoudsregisseur’ uit Oosterhout, opdracht gegeven om deze metingen voor ons uit te voeren. Vanaf volgende week, maandag 11 juli 2022, starten zij met de kwaliteitsmetingen en deze duren ongeveer tot het einde van dit jaar.

Wat houden de kwaliteitsmetingen in?
Allereerst wordt de kwaliteit van de buitenzijde van de woningen beoordeeld. Dat wil dus zeggen de gevels, balkons, daken en andere zichtbare onderverdelen van de woning. Om ook een beeld te krijgen van de binnenzijde, wordt slechts een enkele woning uit een woningblok ook van binnen bekeken. Welke woning dit is, is vooraf niet te zeggen. Het zou dus kunnen, dat een medewerker van de Onderhoudsregisseur bij u aanbelt om de kwaliteit van de binnenzijde of bijvoorbeeld uw balkon te beoordelen. U hoeft er niet voor thuis te blijven want als u er niet bent, belt de medewerkers aan bij uw buren. Net zolang totdat er wel iemand open doet. De kwaliteit wordt beoordeeld naar aanleiding van wat de medewerker kan zien. Er wordt dus niet geboord of iets dergelijks. Blijkt uit de meting dat er verder onderzoek moet plaatsvinden? Dan wordt u daarover geïnformeerd. 

Hoe herkent u medewerkers van de Onderhoudsregisseur?
De medewerkers van de Onderhoudsregisseur hebben een bedrijfskaartje bij zich waaraan zij te herkennen zijn. Hierop vindt u het logo van 'de Onderhoudsregisseur. Dit logo vindt u hieronder. Ook kunnen zij u een brief laten zien, waaruit blijkt dat zij werken in opdracht van Woonvizier. Toch is het belangrijk dat u goed oplet. Twijfelt u? Neem dan altijd even contact met ons op.

Vragen
Heeft u nog vragen over de conditiemetingen? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice op telefoonnummer (0162)  67 98 00.

news-image_3800