Nieuws

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2018

11 juli 2019

Ook in 2018 zijn wij weer actief geweest op tal van terreinen. In het jaarverslag 2018 leggen wij verantwoording af over onze activiteiten en de inzet van middelen. Met veel plezier presenteren wij ook op onze website het jaarverslag. Wanneer u interesse heeft kunt u ons jaarverslag 2018 downloaden. Wij wensen u veel leesplezier.

Het jaar 2018 in beeld
Sneller zicht hebben over onze belangrijkste prestaties in 2018? Met een korte en heldere infographic hebben wij die voor u in beeld gebracht. 

 

 

Lees meer
De nieuwste editie van het bewonersblad Open Vizier op de deurmat

De nieuwste editie van het bewonersblad Open Vizier op de deurmat

20 juni 2019

Al onze huurders hebben de nieuwste editie van ons bewonersblad ontvangen, Open Vizier op de deurmat. Het bewonersblad staat weer vol nieuwe artikelen en interviews over  o.a. het verbeteren van de comfort van de huurders,  een interview  met Linda Sips en haar moeder in het Fazantennest, het eeuwfeest; 100 jaar sociaal wonen in Drimmelen, het 25 jarig jubileum van onze huurdersverenging maar natuurlijk ook updates over de lopende woningbouwprojecten.

Wilt u graag het bewonersblad lezen? Klik dan hier

Lees meer
Crea club van Surplus Welzijn vindt nieuw onderkomen bij Woonvizier

Crea club van Surplus Welzijn vindt nieuw onderkomen bij Woonvizier

06 juni 2019

Surplus Welzijn is een gewaardeerde samenwerkingspartner van Woonvizier. De crea club van Surplus Welzijn organiseert iedere woensdagmiddag een creatieve middag. Het gaat goed met de organisatie, ze blijven doorgroeien en werden zelfs zo groot dat de huidige locatie te klein voor ze is geworden. Daarom werd aan Woonvizier de vraag gesteld of zij gebruik mochten maken van één van de ruimtes in ons kantoorpand. 

Maatschappelijke betrokken
Na een bezoek aan ons kantoor en een kennismakingsgesprek zijn er goede afspraken gemaakt en sindsdien knutselt de groep sinds mei in de restauratieruimte van Woonvizier. Vandaag hebben we een kijkje genomen en een praatje gemaakt met de deelnemers. Ze zijn erg blij met hun nieuwe werkruimte. Woonvizier laat hiermee zien dat zij maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan en vindt het leuk om deze knutselclub als gast te mogen verwelkomen in ons mooie pand. 

Meedoen?
Interesse om aan te sluiten, stuur de dan een mail naar Surplus

Lees meer
Brainstorm met Huurdersvereniging Woonbelang – 100 jaar Volkshuisvesting in Drimmelen

Brainstorm met Huurdersvereniging Woonbelang – 100 jaar Volkshuisvesting in Drimmelen

04 juni 2019

Als vervolg op de brainstorm sessie met alle werknemers van Woonvizier eind april, hebben Karin Marijnissen (management assistente Woonvizier) en Sanne Vermijs van Gloei Communicatie vorige week dinsdag een brainstorm gehad met twee leden (Marius Diepstraten en Dick van Amelsvoort) van de huurdersvereniging Woonbelang. 

Geslaagde brainstorm
Net zoals de vorige brainstorm was ook dit weer een geslaagde sessie. Leuke ideeën en nieuwe invalshoeken zijn er ontstaan waar we zeker wat mee kunnen. Op 11 juni volgt er nog een derde brainstormsessie met belanghouders.

Meedenken
Mooie ideeën zijn geopperd. Maar wij horen ook graag uw ideeën! Wilt u meedenken hoe we de viering van het 100 jarig bestaan Volkshuisvesting in Drimmelen verder in kunnen vullen? Stuur dan uw idee op naar info@woonvizier.net en wie weet wordt uw idee wel uitgekozen.

Lees meer
Start onderzoek terrein Steenweg Moerdijk

Start onderzoek terrein Steenweg Moerdijk

29 mei 2019

Samen met de gemeente Moerdijk en woningcorporatie Woonkwartier gaan we samen de mogelijkheden onderzoeken n om het terrein met de onbebouwde bouwkavels aan de Steenweg in dorp Moerdijk verder te ontwikkelen. Hierbij betrekken we ook de locatie van het kruisgebouw. De drie partijen willen kijken of een combinatie van woningbouw, een zogenaamde lichte horecafunctie en verplaatsing van de buurtsupermarkt naar het terrein haalbaar is.

Lees meer
pagina 1 van 9