Nieuws

Feest u met ons mee?

Feest u met ons mee?

28 april 2020

100 jaar volkshuisvesting in Drimmelen, 100 jaar Thuiskomen
Woonvizier luidt een feestelijk jaar in, een jaar waarin op allerlei manieren wordt stil gestaan bij 100 jaar volkshuisvesting in de gemeente Drimmelen. Honderd jaar thuiskomen. Ontzettend veel bewoners vonden in de afgelopen honderd jaar een fijne huurwoning in Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe of het dorp Moerdijk. Onze kracht is lokale verbinding en maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Feestprogramma
Natuurlijk vieren we deze bijzondere mijlpaal graag met u. Daar hebben we een waar feestprogramma voor opgesteld.
Van de reizende foto-expositie ‘vruuger en nu’ tot een video waarin bewoners vertellen wat voor hen thuiskomen is.
En, wie jarig is trakteert natuurlijk! We verrassen u graag.

Feest u met ons mee?
Heeft u een leuk idee voor verbetering voor uw wijk of straat? Of wilt u een activiteit organiseren om elkaar als buren, straat of buurt te ontmoeten? Stuur dan nu uw idee op naar km@woonvizier.net en wie weet wordt uw idee uitgevoerd!

Thuiskomen is voor mij…
We hebben onze huurders gevraagd wat thuiskomen voor hen betekent. In deze video delen ze dit ook graag met u.
Wat is thuiskomen voor u?   

 

Lees meer
Uitstel huurverhoging

Uitstel huurverhoging

09 april 2020
Door de coronacrisis leven we in een moeilijke tijd. Het is onduidelijk hoe lang de crisis duurt en wat de gevolgen zijn voor ons land. De impact is groot. We realiseren ons dat deze situatie voor u als bewoner onzekerheid met zich meebrengt, en mogelijk ook op financieel vlak. Dit nemen wij serieus. 
 
 
Lees meer
Het coronavirus: hoe gaat Woonvizier daarmee om?

Het coronavirus: hoe gaat Woonvizier daarmee om?

13 maart 2020
Het zal u niet ontgaan zijn: de hele wereld is in de ban van het coronavirus. Ook Woonvizier treft maatregelen, niet alleen voor onszelf maar ook in het belang van onze klanten. Vandaar dat we de volgende maatregelen nemen, voorlopig t/m dinsdag 19 mei of tot nader order.
Lees meer
Parkeerplaatsen te huur

Parkeerplaatsen te huur

12 maart 2020

Woningstichting Woonvizier heeft twee parkeerplaatsen te huur in de parkeergarage onder het Gezondheidscentrum wat is gelegen aan de Prinsenpolderstraat in Made.

Huurprijs
De huurprijs van een parkeerplaats is € 62,00 per maand.

Interesse
Heeft u interesse om een parkeerplaats te huren of wilt u meer informatie over de parkeerplaatsen? 
Neem dan contact op met afdeling Wonen van Woonvizier.
Telefoonnummer: 0162 - 679821.

Lees meer
Woonvizier, Woonbelang en gemeente: “Focus op sociale huurwoningen”

Woonvizier, Woonbelang en gemeente: “Focus op sociale huurwoningen”

06 februari 2020

“Een stap in de goede richting voor huurders van sociale huurwoningen,” zo betitelt Henk Dudok van Huurdersvereniging Woonbelang de vernieuwing van de prestatieafspraken. Dit document beschrijft de acties die de bouw van sociale huurwoningen in de gemeente Drimmelen versnellen. Woningcorporatie Woonvizier, gemeente Drimmelen en huurdersvereniging Woonbelang plaatsten hier hun handtekening onder.

Levensloopbestendig
Eén van de afspraken is dat Woonvizier tot en met 2021, 150 nieuwe sociale huurwoningen bouwt. Behalve sociale woningbouw zijn ook de afspraken vernieuwd over onder andere ‘scheefwonen’, energie en duurzaamheid. Ook is afgesproken dat huurders mogelijkheden krijgen om zelf aanpassingen in hun sociale huurwoning aan te laten brengen als ze daardoor langer in hun woning kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld een toilet op de eerste verdieping. 

Eindspurt
Wethouder Jan-Willem Stoop (ruimtelijke ordening): “Vanaf 2017 zijn er 40 sociale huurwoningen en 24 zorgeenheden gerealiseerd, in 2020 verwachten we met zo’n vijftien woningen een kleine toevoeging, maar de eindspurt wordt in 2021  ingezet met minimaal 68 woningen. Woonvizier heeft de afgelopen jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in de Ganshoek met een fantastisch resultaat. Ook op het gebied van wonen en zorg kijken we welke kansen we kunnen benutten om te voorkomen dat er mensen tussen de wal en schip raken door gewijzigde landelijke regelgeving.”

Vorderingen
Officieel heet het document het Addendum Prestatieafspraken 2019. Het beschrijft de vorderingen over en aanvullingen op de Prestatieafspraken uit 2017. Naast huurdersvoorzitter Henk Dudok ondertekenden ook de bestuurder van Woonvizier, Ellen van Beijsterveldt-Niels en wethouder Jan-Willem Stoop. Dit gebeurde in de voormalige pastorie/muziekschool aan de Zuid

Lees meer
pagina 1 van 13