Nieuws

Woonvizier officiƫle eigenaar van voormalige muziekschool in Made

Woonvizier officiƫle eigenaar van voormalige muziekschool in Made

05 september 2019

Op maandag 2 september 2019 heeft wethouder Jan Willem Stoop van de Gemeente Drimmelen de sleutels van het pand aan de Zuideindsestraat 1 in Made, de voormalige muziekschool, overgedragen aan de bestuurder van Woonvizier, Ellen van Beijsterveldt-Niels.

Lees meer
Prijswinnaar winterpuzzel

Prijswinnaar winterpuzzel

22 augustus 2019

Afgelopen winter viel ons bewonersblad Open Vizier bij o.a. mevrouw Praat van Mourik op de deurmat. In elke editie van Open Vizier hebben we op de achterkant van het bewonersblad een kruiswoordpuzzel vermeld. Mevrouw Praat had net als vele huurders met haar, fanatiek de puzzel ingevuld en de oplossing naar ons opgestuurd. Woonvizier trok uit alle juiste inzendingen drie gelukkige prijswinnaars uit, en mevrouw Praat was één van deze gelukkige winnaars! 

Nieuwe woning
Sinds 1 augustus woont mevrouw Praat van Mourik in het nieuwe complex aan de Ganshoeksingel in Lage Zwaluwe. En deze week heeft zij bezoek gehad in haar nieuwe woning van onze medewerker Wonen om daar een fleurig bloemetje af te gegeven. Zoals u kunt zien was ze erg blij met haar prijs.

Zomerpuzzel
Afgelopen juni is er een nieuwe editie van de Open Vizier uitgebracht met hierin een nieuwe puzzel. Heeft u de puzzel van deze editie al ingevuld? De oplossing kunt u kosteloos naar Woonvizier sturen. Wie weet staan wij de volgende keer bij u aan de deur. 

Bewonersblad gemist? Lees dan nu de online versie.

Lees meer
Start duurzaamheidsproject

Start duurzaamheidsproject

19 augustus 2019

Woonvizier start met haar eerste duurzaamheidsproject, dat dit jaar nog wordt uitgevoerd. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met de verdere uitwerking van dit project. Hier is uitgekomen dat Woonvizier totaal 27 woningen in Lage Zwaluwe gaat verduurzamen. 

Woonlasten omlaag
Duurzaamheid is een actueel onderwerp waar steeds meer aandacht voor komt in onze samenleving. 'Een goede zaak', vindt Denny Hermans, projectleider duurzaamheid. Woonvizier wil investeren in duurzaamheid zodat de woonlasten omlaag gaan en het comfort van de huurders wordt verbeterd.

Werkzaamheden
Tijdens de verduurzaming wordt de bestaande buitenschil van deze woningen geoptimaliseerd op het gebied van isolatie en technische staat. Dit zorgt ervoor dat de woningen er voor de komende jaren weer tegenaan kunnen en voorbereid zijn op onze doelstelling CO2 neutraal in 2050.

Planning
De werkzaamheden worden uitgvoerd door onze aannemer Zwaluwe Bouw. Zij zijn op dit moment volop bezig met de bouwvoorbereiding. Dit houdt in, het opzetten van de bewonerscommunicatie, technisch onderzoek, epa opnames, asbest inventarisaties en het ontwerp/engineering. Na de bouwvoorbereiding gaan we over op uitvoering waarvan de voorlopige planning op medio oktober/november staat.

 

Lees meer
Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2018

11 juli 2019

Ook in 2018 zijn wij weer actief geweest op tal van terreinen. In het jaarverslag 2018 leggen wij verantwoording af over onze activiteiten en de inzet van middelen. Met veel plezier presenteren wij ook op onze website het jaarverslag. Wanneer u interesse heeft kunt u ons jaarverslag 2018 downloaden. Wij wensen u veel leesplezier.

Het jaar 2018 in beeld
Sneller zicht hebben over onze belangrijkste prestaties in 2018? Met een korte en heldere infographic hebben wij die voor u in beeld gebracht. 

 

 

Lees meer
De nieuwste editie van het bewonersblad Open Vizier op de deurmat

De nieuwste editie van het bewonersblad Open Vizier op de deurmat

20 juni 2019

Al onze huurders hebben de nieuwste editie van ons bewonersblad ontvangen, Open Vizier op de deurmat. Het bewonersblad staat weer vol nieuwe artikelen en interviews over  o.a. het verbeteren van de comfort van de huurders,  een interview  met Linda Sips en haar moeder in het Fazantennest, het eeuwfeest; 100 jaar sociaal wonen in Drimmelen, het 25 jarig jubileum van onze huurdersverenging maar natuurlijk ook updates over de lopende woningbouwprojecten.

Wilt u graag het bewonersblad lezen? Klik dan hier

Lees meer
pagina 1 van 9