Brainstorm tijdens Paasviering - 100 jaar volkshuisvesting in Drimmelen

23 april 2019

Eind dit jaar bestaat de Volkshuisvesting in Drimmelen 100 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar hoe kunnen we de huurders en de belanghouders hierbij betrekken en hoe gaan we dit vorm geven? Dit zijn vragen waar de werknemers van Woonvizier zich vorige week in verdiept hebben.

Creatieve brainstormsessie
Vlak voor het zonnige Paasweekend hielden de werknemers van Woonvizier op kantoor een creatieve brainstormsessie. Belangrijk bij een brainstorm, is de creatieve denkvrijheid. En hoe kun je deze vrijheid beter creëren dan in een ontspannen setting tijdens een vrolijke Paaslunch. De paasactiviteiten, paaseieren zoeken op een zonnig dakterras is trouwens alleen een aanrader als je houdt van gesmolten chocola, zorgden voor ruimte in ons hoofd. Hierdoor ontstond een vruchtbare brainstormsessie.
Meer hierover in ons bewonersblad Open Vizier dat deze zomer uitkomt.

Meedenken
Mooie ideeën zijn geopperd. Maar wij horen ook graag uw ideeën! Wilt u meedenken hoe we de viering van het 100 jarig bestaan Volkshuisvesting in Drimmelen verder in kunnen vullen? Stuur dan uw idee op naar info@woonvizier.net en wie weet wordt uw idee wel uitgekozen.