Lokale samenwerkingspartner in het zonnetje gezet

10 november 2020

Op 28 oktober verrasten wij Riooltech Made met een mooi bloemstuk. Riooltech Made is al 16 jaar als samenwerkingspartner verbonden aan Woonvizier.

Bij een verstopping komt John Ligtvoet met zijn bus bij onze huurders voorrijden om het probleem snel te verhelpen. Sinds vorig jaar zijn Woonvizier en Riooltech een nieuw samenwerkingsverband aangegaan om tot een nog efficiëntere samenwerking te komen. Dit betekent dat de huurder bij een verstopping zelf rechtstreeks contact met Riooltech mag opnemen. Riooltech plant zelf de afspraken in en voert (meestal nog op dezelfde dag) het reparatieverzoek uit. Met deze manier van werken wordt de huurder nog sneller geholpen. Riooltech is als lokale kleine partij uit Made een verlengstuk van Woonvizier, de huurder staat bij hen voorop. Dit is terug te zien in de klanttevredenheidscijfers die wij door een onafhankelijk bureau laten meten. De huurders van Woonvizier geven Riooltech over de afgelopen periode een uitzonderlijk hoge beoordeling.

Wij vinden dat dit, zeker gezien de nieuwe manier van samenwerken met elkaar, reden is om hen in het zonnetje te zetten.