Nieuws

Het coronavirus: hoe gaat Woonvizier daarmee om?

Het coronavirus: hoe gaat Woonvizier daarmee om?

01 oktober 2020

Opnieuw zijn de maatregelen aangescherpt rondom het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. Ook Woonvizier treft maatregelen, niet alleen voor onszelf maar ook in het belang van onze klanten. 

Vandaar dat we de volgende maatregelen nemen, voorlopig t/m maandag 19 oktober of tot nader order.

Lees meer
LET OP: valse e-mails en sms’jes van Klik voor Wonen

LET OP: valse e-mails en sms’jes van Klik voor Wonen

30 september 2020

 

Helaas gaan er e-mails en sms'jes de ronde die NIET van Klik voor Wonen zijn. In het bericht wordt gevraagd om je inschrijving te verlengen en meteen te betalen via een link. Wij adviseren je dringend om NIET op de link te klikken en de afzender van het bericht te blokkeren en/of op de zwarte lijst te zetten!

 

Hoe herken je dit valse bericht?

De e-mail begint zonder de juiste aanhef, onjuist bedrag en een onjuist factuurnummer. Ook word je doorverwezen naar Woningnet en niet naar de website van Klik voor Wonen.

Twijfel je aan het ontvangen bericht? Neem dan contact op met Klik voor Wonen. Klik niet zomaar op de link om te betalen.

 

Lees meer
Magazine Aedes Wonen doe je Samen

Magazine Aedes Wonen doe je Samen

29 september 2020

Er gebeuren fantastische dingen in onze sector. Toch blijkt dat de buitenwereld dit nog niet altijd ziet. Daarom is Aedes gestart met een wervelende campagne.

Het is u vast al opgevallen. Veel corporaties doen enthousiast mee om de boodschap verder uit te dragen. Ook Woonvizier.

Onderdeel van de campagne is een magazine, waarin we laten zien wie we zijn, wat we doen, voor wie en waarom.

In de eerste editie geven we een algemeen beeld van de sector. In de volgende editie staat duurzaamheid centraal. Deze editie komt eind oktober/begin november uit.

Ik wens u veel leesplezier.

Hebt u naar aanleiding van dit magazine nog vragen en/of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer
100 jaar Thuiskomen: ‘Ik kom graag onder de mensen’

100 jaar Thuiskomen: ‘Ik kom graag onder de mensen’

23 september 2020

Een huis is niet zomaar een woning. Het is een thuis. Een plek waar je graag thuiskomt. Woonvizier staat dit jaar stil bij 100 jaar thuiskomen in de gemeente Drimmelen en Moerdijk. Een bijzondere mijlpaal die we graag met onze huurders vieren. Daarom vroegen we hen: wat betekent thuiskomen voor u?

Lees meer
Energie Besparende Maatregelen 67 woningen Lage Zwaluwe

Energie Besparende Maatregelen 67 woningen Lage Zwaluwe

15 september 2020

Onlangs zijn de bewoners tijdens een aantal informatieavonden geïnformeerd over het verduurzamen van hun woningen. Zij werden geïnformeerd over de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. We gaan hier groot onderhoud uitvoeren, gecombineerd met verduurzaming in de vorm van:

  • Gehele kozijnvervanging

  • Asbest sanering

  • Na-isoleren van de spouwmuren

  •  
Lees meer
pagina 1 van 16