Ga naar de inhoud
Contact
Veelgestelde vragen 

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Hier vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Stuur uw vraag dan naar info@woonvizier.net of vul het contactformulier in. Tijdens onze openingstijden kunt u ook bellen met de medewerkers van onze klantenservice. 

Telefoonnummer
  • één nummer voor al uw vragen: (0162) 67 98 00;
  • bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 16.00 uur;
  • op vrijdagochtend bereikbaar van 9.00 - 12.00 uur.

Spoedgevallen

Buiten deze tijden en in het weekend kunt u voor spoed reparatieverzoeken die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag natuurlijk ook bij ons terecht. U kunt gewoon bovenstaand telefoonnummer bellen, dan komt u via het keuzemenu bij de juiste partij uit die u direct verder kan helpen.

Geen spoed? Mail dan naar info@woonvizier.net of ga naar Mijn Woonvizier. Maak een account aan of log in op uw persoonlijke pagina en vraag de reparatie aan. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier bovenaan deze pagina. 

Openingstijden kantoor

U kunt iedere ochtend van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 12.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wilt u na 12.00 uur of op vrijdag langskomen? Maak dan een afspraak. Als u moeilijk ter been bent, geen vervoer hebt of om wat voor reden dan ook liever wilt dat wij bij u langskomen, maak dan ook een afspraak. Dan komen wij graag bij u langs.  

Let op: wij zijn tijdelijk verhuisd!
In verband met de verbouwing van het pand aan de Middelmeede in Made zijn wij tijdelijk verhuisd. Iedere maandag t/m donderdagochtend en op afspraak bent u van harte welkom aan de Fazantenlaan 44, 4921 VC in Made. Dit is ons nieuwe, tijdelijke bezoek- en postadres. Waarschijnlijk verhuizen we in de zomer van 2024 terug naar de Middelmeede. 


Afwijkende openingstijden 2024

Ons kantoor is gesloten op de volgende dagen:

  • Maandag 12 februari (carnavalsmaandag);
  • Maandag 1 april (Paasmaandag);
  • Zaterdag 27 april (Koningsdag)
  • Donderdag 9 mei (Hemelvaart);
  • Vrijdag 10 mei (dag na Hemelvaart);
  • Maandag 20 mei (Pinkstermaandag);
  • Woensdag 25 december t/m woensdag 1 januari 2025 (Kerst, de aansluitende dagen en Nieuwjaarsdag).

Huurdersvereniging Woonbelang

Als huurder van Woonvizier bent u automatisch lid van huurdersbelangenvertegenwoordiging Woonbelang. Zij zijn er voor u en komen op voor uw belangen als huurder van Woonvizier. 


Woonvizier

Tijdelijk bezoek- en postadres:
Fazantenlaan 44
4921 VC in Made 

Telefoon (0162) 67 98 00
E-mail info@woonvizier.net