Ga naar de inhoud
Ik huur een woning

Als bewoner van Woonvizier kiest u zelf hoe u uw huurzaken regelt: 

  • Mijn Woonvizier: dit is uw persoonlijke pagina om u al uw huurzaken zelf online en op ieder moment te regelen. Om toegang te krijgen tot Mijn Woonvizier moet u zich éénmalig registreren. Neem bij spoed altijd telefonisch contact op!
  • Telefonisch: (0162) 67 98 00. Onze klantenservice is van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 16.00 uur en op vrijdagochtend van 9.00 - 12.00 uur bereikbaar. Bij spoed zijn wij ook buiten deze tijden bereikbaar. 
  • Kantoor: u kunt elke ochtend van maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wilt u vrijdags of op een ander moment langskomen? Maak dan een afspraak. Bent u moeilijk ter been of wilt u liever dat wij bij u langskomen? Ook dat kan als u een afspraak maakt! U vindt ons tijdelijke kantoor aan de Fazantenlaan 40 in Made. 

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze veel gestelde vragen. Hier vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen.


Huurdersvertegenwoordiging Woonbelang

Als huurder van Woonvizier bent u automatisch lid van stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbelang. Woonbelang is er voor alle huurders van Woonvizier en komt op voor uw belangen.  

Vragen 

Heeft u vragen over dit onderwerp? Kijk dan eerst eens bij de veel gestelde vragen. Of neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag!