Ga naar de inhoud
Digitale nieuwsbrief

Woonvizier stuurt haar bewoners gemiddeld 2 tot 4 keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief sturen wij per e-mail. Dat doen wij in ieder geval in het voorjaar en in het najaar. U ontvangt de nieuwsbrief als u een woning huurt bij Woonvizier en uw e-mailadres bij ons bekend is.  

Met deze nieuwsbrief informeren wij u over wat wij allemaal doen, nieuws en over veranderingen die voor u als huurder belangrijk kunnen zijn. U vindt de nieuwsbrieven hiernaast. Klik op de link om de nieuwsbrief te openen. 

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen?

Bent u huurder van Woonvizier en wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Bel dan met de medewerkers van de klantenservice en geef uw (nieuwe) e-mailadres door of stuur een e-mail naar info@woonvizier.net. 

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Wilt u de digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich heel gemakkelijk afmelden. In de digitale nieuwsbrief vindt u de 'afmeldknop'. U kunt zich later altijd weer opnieuw aanmelden. 

Vragen

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice of stuur een e-mail sturen naar info@woonvizier.net. Wij helpen u graag!