Ga naar de inhoud

Wij zoeken huurders die het leuk vinden om op de foto te gaan. Het maakt niet uit of u lang, kort, dik of dun bent, alleenstaand, samenwonend of een gezin heeft. Iedereen is welkom om te reageren en de beloning is € 50!

Aankleding nieuwe kantoor
We zoeken huurders die we willen fotograferen op bijzondere plekken in onze gemeenten. Zoals bijvoorbeeld de haven in Drimmelen Herengracht, de molen in Made, het pontje en de molen in Terheijden, de haven in Lage Zwaluwe, de kerk en Plexat in Wagenberg. U weet zelf vast in uw woonplaats de mooiste plek aan te wijzen. Met deze foto's willen we ons kantoor aan de Middelmeede in Made, dat op dit moment verbouwd wordt, straks gaan aankleden. 

Oproep!
Wij roepen huurders op om zich te aan te melden met de leukste en mooiste plekjes in Drimmelen en in Moerdijk. Bij uw aanmelding ontvangen wij graag uw naam, adres en telefoonnummer. Mailen kan naar info@woonvizier.net met als onderwerp: fotomodellen Open Vizier of bel met onze klantenservice. 

Als u wordt uitgekozen, krijgt u persoonlijk bericht en gaan we met een fotograaf op pad. U krijgt dan als dank van ons de foto en een cadeaubon van € 50.