Ga naar de inhoud

Bij de bibliotheek denkt u al snel aan een plek waar u boeken kunt lenen. Maar wat niet iedereen weet, is dat de bibliotheek veel meer is dan een uitleenpunt. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is en waar u zich kunt ontwikkelen. De medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij verschillende vragen. Kom gerust eens langs bij het Informatiepunt Digitale overheid of het Digi-Taalhuis!

Informatiepunt Digitale Overheid
Heeft u vragen over DigiD, toeslagen, gemeentelijke regelingen, digitale aanvragen, rijbewijs verlengen of andere digitale overheidszaken? Ga dan eens langs bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek, Theek 5, Kapelstraat 1 in Made. 

U kunt er ook terecht voor hulp bij het online inschrijven als woningzoekende of het verzamelen van alle documenten die u nodig heeft als u op een woning reageert. Het Informatiepunt kan u helpen bij het aanmaken van een e-mailadres, het aanvragen van een DigiD, het opvragen van een inkomensverklaring en woonhistorie en het uploaden van een verhuurdersverklaring. Ook met vragen over de app van Klik voor Wonen kunt u bij het Informatiepunt terecht. De medewerkers helpen u op een eenvoudige manier door alle stappen heen.

De hulp bij het Informatiepunt is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Wandel gerust binnen in de bibliotheek of kom langs tijdens het spreekuur van het Informatiepunt. In Made is er elke dinsdag spreekuur van 13:30 uur tot 14:30 uur en in Terheijden elke dinsdag van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Voor meer informatie, kijk op www.theek5.nl/ido


Digi-Taalhuis
Het Digi-Taalhuis bij bibliotheek Theek 5 helpt mensen met het leren omgaan met een computer, smartphone of het internet. Of met het oefenen van de Nederlandse taal. 

Wilt u uw vaardigheden verbeteren? Kom naar het spreekuur en vertel wat ons wat u wilt oefenen. Samen kijken we welk aanbod het beste bij u past. Het spreekuur is gratis en voor iedereen. Ook als u geen lid bent van de bibliotheek. Kijk voor het digitale cursusaanbod op www.theek5.nl/klikentik en www.theek5.nl/digisterker.

Het spreekuur is iedere dinsdag van 14.30 tot 16.30 uur bij Theek 5 Made, Kapelstraat 1. Wilt u liever e-mailen, bellen of WhatsAppen? Neem dan contact op met Zanza Loupias, z.loupias@theek5.nl / 06-40393590