Ga naar de inhoud

Caspar de Haan is de nieuwe partij die voor Woonvizier vanaf 2024 de verduurzaming uitvoert. Jaarlijks verduurzaamt Woonvizier zo'n 50 tot 70 bestaande woningen. Afgelopen week stelden de collega's van Caspar de Haan zich voor aan de de collega's van Woonvizier. Caspar de Haan heeft al negen generaties lang dag in, dag uit één doel voor ogen: vastgoed verduurzamen voor de generaties die volgen. 

Na een korte presentatie en voorstelronde tekenden Ellen van Beijsterveldt, directeur-bestuurder van Woonvizier en Paul Heiligers, directeur van Caspar de Haan, samen de samenwerkingsovereenkomst. Maar niet alleen de bestuurders zetten hun handtekening, ook alle medewerkers deden mee! Zo laten we zien dat we niet alleen samenwerken, maar ook écht samen staan voor deze samenwerking.

Het projectteam is al volop aan de slag met de voorbereidingen. Namens Woonvizier start Caspar de Haan dit najaar met de verduurzaming van 35 woningen in Made. We gaan er met elkaar voor zorgen dat bewoners een nog fijner thuis krijgen met een woonplek die toekomstbestendig is.