Ga naar de inhoud

Vanwege corona heeft het iets langer op zich laten wachten maar het resultaat is er niet minder om. Samen met een aantal partners hebben we ‘Woonvoorziening Prinsenpolderstraat’ in Made opgeknapt. Vorige week konden we eindelijk het resultaat laten zien. 

De dj's Niels van Meggelen en John de Heijde van de Top 2000 a GoGo halen met hun jaarlijks terugkerende dansfestijn in de Korenbeurs in Made geld op voor een goed doel. Afgelopen jaar was het goede doel ‘Woonvoorziening Prinsenpolderstraat’ in Made. Hier wonen (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

De algemene ruimte kreeg een grondige opknapbeurt. Er kwam een nieuwe vloer in, nieuwe meubels en een nieuwe, grotere keuken. De bestaande keuken en eettafel waren te klein geworden voor het aantal bewoners. Woonvizier legde geld bij het bedrag dat door de dj’s was opgehaald. Stichting Prisma leverde de nieuwe meubels en ook de firma’s Rasenberg en Rodenburg werkten belangeloos mee. Door corona liep de planning wat uit maar inmiddels kunnen de bewoners weer elke dag genieten van het samenzijn en samen avondeten. Namens alle bewoners van de Prinsenpolderstraat, bedankt!