Ga naar de inhoud

Uw mening is belangrijk voor ons. Het helpt ons om goede keuzes te maken en onze service te verbeteren. Daarom vragen we huurders regelmatig naar hun mening. U kunt een e-mail krijgen met een vragenlijst of een telefoontje van het onderzoeksbureau. Zo krijgen we veel nuttige tips. Bedankt daarvoor!

U kunt een e-mail of telefoontje krijgen van USP
Heeft u de sleutels van uw nieuwe woning gekregen of uw huur heeft opgezegd? Of hebben we bij u een reparatie uitgevoerd? Dan kan USP Marketing Consultancy contact met u opnemen. USP is een onderzoeksbureau waar Woonvizier mee samenwerkt. U kunt ook vragen krijgen over de kwaliteit van uw woning en uw buurt. Dat kan per e-mail, u krijgt dan een e-mail van Woonvizier@usp-onderzoek.nl. Via de mail stelt USP u een aantal vragen. Het beantwoorden van deze vragen duurt een paar minuten. Ontvangt USP geen reactie? Dan kunt nog een mail krijgen. Dat is een herinnering om mee te doen aan het onderzoek.

En dat kan telefonisch. U krijgt dan een telefoontje uit Rotterdam (010-nummer). Dat kan overdag zijn of ’s avonds tot half 9. Bent u niet thuis? Dan probeert USP het later nog eens. U hoeft niet zelf terug te bellen. Bent u thuis, maar komt het niet uit? Dan kunt u vragen of USP u op een ander moment terug belt. Bent u thuis, maar wilt u niet meedoen? Dan schrijft de medewerker van USP dit op en ontvangt u geen e-mail of telefoon meer van USP.  

Uw gegevens zijn in veilige handen
Om u te kunnen bellen of e-mailen voor het onderzoek, deelt Woonvizier alleen uw contactgegevens en het proces dat u heeft doorlopen met USP. We delen dus geen financiële gegevens of wachtwoorden. USP zal de gegevens alleen voor dit onderzoek gebruiken en zal na afloop uw persoonsgegevens verwijderen. USP deelt resultaten van het onderzoek anoniem, tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven voor het delen op naam.

Vragen?
Heeft u een vraag aan USP over het onderzoek? Mail dan naar Corporatie@usp-onderzoek.nl. Heeft u een vraag aan Woonvizier over dit onderzoek? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag!