Ga naar de inhoud

Vandaag tekende Ellen van Beijsterveldt, directeur-bestuurder van Woonvizier, de bouwovereenkomst voor de verbouwing van het kantoor. 

'Gezien de huidige krapte op de woningmarkt is een dergelijk groot kantoor niet passend bij onze taak als sociale huisvester. Ook hier in Made lopen de wachttijden voor een sociale huurwoning op', aldus Ellen. Reden om het huidige kantoor aan de Middelmeede in Made te gaan verbouwen, deels tot sociale huurappartementen.  

Ontwerp
Het kantoor van Woonvizier zal op de begane grond komen. Hierdoor ontstaat er ruimte om op zowel de 1ste als de 2de verdieping in totaal 14 appartementen te realiseren. Voor het ontwerp hebben we als uitgangspunt genomen dat de uitstraling van het gebouw zo dicht mogelijk ligt bij de bestaande situatie. Breda Bouw zal de verbouwing gaan realiseren. 

Doelgroep
De doelgroep voor deze appartementen zijn senioren en starters. De appartementen zullen via de website van Klik voor Wonen beschikbaar worden gesteld. We houden u via deze website op de hoogte van de ontwikkelingen.