Ga naar de inhoud
E-veld Terheijden (opgeleverd)

Nieuwbouw

E-veld is gelegen aan de noordkant van Terheijden. Hier komt een nieuwe, groene en dorpse buurt met ruim 50 woningen. Onderdeel hiervan vormen de 10 sociale huurwoningen die ontwikkeld zijn door Zwaluwe Ontwikkeling voor Woonvizier. Zwaluwe Bouw heeft deze grondgebonden woningen gebouwd. 

Diverse woningtypen
De nieuwe woonbuurt biedt een mooie mix van comfortabele woningen en appartementen. Zo komen er rug-aan-rugwoningen voor starters, hoek- en tussenwoningen en appartementen. De koopwoningen en de 5 kavels voor de tiny houses zijn inmiddels allemaal verkocht. Ook de woningen die Woonvizier gaat verhuren, hebben inmiddels allemaal een huurder gevonden!

Alles gericht op de toekomst
Op het E-veld is alles gericht op de toekomst. Op dit voormalige voetbalveld in Terheijden komt de duurzaamste woonbuurt van de gemeente Drimmelen. Tussen de diverse woningtypes is veel groen, water en vooral ruimte voor mens, plant en dier. Tel daarbij het gebruik van duurzame materialen en de vele hoge raampartijen op en u begrijpt dat het hier straks prettig wonen is. Ook worden alle woningen aangesloten op het Traais Warmtenetwerk van het Traais Energie Collectief (TEC). Met zon, wind en warmte werkt TEC eraan om Terheijden energieneutraal te maken.

Verhuur gaat via Klik voor Wonen
De woningen van Woonvizier worden aangeboden en toegewezen via de website www.klikvoorwonen.nl. Staan de woningen niet (meer) op Klik? Dan kunt u niet reageren.

Details

Aantal woningen 10
Status opgeleverd
Start project 06-07-2022