Ga naar de inhoud

Heeft u een vraag? Kijk dan eens of uw vraag hier bijstaat. We hebben een aantal veel gestelde vragen al voor u beantwoord. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

1. Hoe kan ik de huur betalen?  
Bij Woonvizier betaalt u de huur via automatische incasso. Dit betekent dat wij de huur iedere maand automatisch van uw rekening afschrijven. Dat doen wij altijd op de eerste dag van de maand, want u betaalt de huur vooruit bij Woonvizier. Een voorbeeld: de huur van de maand mei betaalt u vóór of uiterlijk op 1 mei. 

2. Mijn huur wordt op de 1e van de maand afgeschreven, mag dit ook later?
Nee, later afschrijven is niet mogelijk. De huur wordt altijd op de 1e van de maand afgeschreven. 

3. Wat is het bankrekeningnummer van Woonvizier?
IBAN rekeningnummer: NL 36 Rabo 0131 5040 53. Als u de huur zelf aan ons overmaakt, vermeld dan altijd bij de omschrijving de volgende zaken: huur, de maand waarvan u de huur betaalt en uw naam en adres.

4. Ik kan de huur van mijn woning nu even niet betalen, wat nu?
Wacht niet maar neem direct contact met ons op! Harm, onze Regisseur huurbetaling, kijkt samen met u naar uw situatie en kan afspraken met u maken om te voorkomen dat er een grote huurachterstand ontstaat. Hoe langer u wacht, hoe groter de huurachterstand en hoe lastiger het is om hier vanaf te komen. Bekijk hier welke stappen wij nemen bij een betaalachterstand. 

5. Wat is Mind2Pay?
Is uw betaling niet binnen op de eerste dag van de maand? Dan ontstaat een betaalachterstand. U ontvangt dan een herinnering om te betalen. Mind2Pay is het systeem dat de herinneringen voor Woonvizier verstuurt. U wordt gebeld of u ontvangt een brief, een SMS of een e-mail. Als u gebeld wordt, hoort u een belrobot en u wordt gebeld door een 088-nummer. Mind2pay werkt met betaallinks zodat u meteen via online betalen de huur aan Woonvizier kunt overmaken. Lukt dat even niet? Dan is dit het moment om Woonvizier om hulp te vragen. Bekijk hier welke stappen wij nemen bij een betaalachterstand. 

6. Mijn huurachterstand is overgedragen aan de deurwaarder, wat nu?
Als de betaalachterstand aan de deurwaarder is gegeven, moet u alle vragen over uw huurachterstand aan de deurwaarder stellen. Ook kunt u met de deurwaarder een betalingsregeling afspreken. De contactgegevens van onze deurwaarder zijn: Rosmalen Gerechtsdeurwaarder, Stadionstraat 26-28 4845 NG in Breda. Telefonisch bereikbaar via 076-543 33 99 en via  e-mail incasso@rosmalendeurw.nl.

Terug naar overzicht van alle veel gestelde vragen.