Ga naar de inhoud
Inschrijven

Om te reageren op vrijgekomen huurwoningen moet u zich eerst inschrijven als woningzoekende. Dat kan via de website van Klik voor Wonen. Op deze website vindt u het actuele woningaanbod van Woonvizier. 


Hoe kan ik me inschrijven?

Om u in te schrijven bij Klik voor Wonen moet u minimaal 18 jaar zijn en een geldig legitimatiebewijs hebben. U betaalt eenmalig inschrijfkosten en moet uw inschrijving jaarlijks tegen betaling verlengen.

Zorg dat uw gegevens altijd actueel zijn en zorg voor een actuele inkomensverklaring. Het beste kunt u deze verklaring al voor uw inschrijving bij de Belastingdienst opvragen via het gratis telefoonnummer: 0800-0543. Als u gebruik maakt van Mijn Belastingdienst kunt u de inkomensverklaring zelf downloaden via de website van de Belastingdienst.

Vraag jaarlijks een nieuwe inkomensverklaring op en voeg deze toe aan uw inschrijving bij Klik voor Wonen. Zonder actuele inkomensverklaring kunt u niet reageren op de aangeboden woningen. Staat u samen met iemand ingeschreven als woningzoekende? Dan moet u allebei een actuele inkomensverklaring toevoegen.

Klik hier om u meteen in de schrijven


Handige filmpjes:

 

Bent u op zoek naar een koopwoning of een huurwoning in de vrije sector? Dit zijn huurwoningen met een huurprijs vanaf € 808,06 (prijspeil 2023) op het moment van tekenen van de huurovereenkomst.

Dan hoeft u zich niet in te schrijven bij Klik voor Wonen. Klik hier voor uitleg over het verschil tussen een sociale huurwoning en een woning in de vrije huursector. Klik hier voor meer informatie over de woningen die wij te koop aanbieden. 

 

Meteen naar:


Filmpje 'Inschrijven' 
Filmpje inschrijven


Filmpje 'Inkomen invullen'
Inkomen invullen op de website van Klik voor Wonen