Inschrijven

Om te reageren op vrijgekomen huurwoningen moet u zich eerst inschrijven als woningzoekende. Dat kan via de website van Klik voor Wonen. Op deze website vindt u het actuele woningaanbod van Woonvizier. 


Hoe kan ik me inschrijven?

Om u in te schrijven bij Klik voor Wonen moet u minimaal 18 jaar zijn en een geldig legitimatiebewijs hebben. U betaalt eenmalig inschrijfkosten en u moet uw inschrijving jaarlijkse tegen betaling verlengen. Zorg dat uw gegevens altijd actueel zijn en dat u beschikt over een inkomensverklaring. Wij adviseren u om deze verklaring al voor uw inschrijving bij de Belastingdienst op te vragen via het gratis telefoonnummer: 0800-0543. Als u gebruik maakt van Mijn Belastingdienst kunt u de inkomensverklaring zelf downloaden via de website van de Belastingdienst.

Klik hier om u meteen in de schrijven


Handige filmpjes:

 

Bent u op zoek naar een koopwoning of een huurwoning in de vrije sector? Dit zijn huurwoningen met een huurprijs boven € 763,47 (2022). Dan hoeft u zich niet in te schrijven bij Klik voor Wonen. Klik hier voor uitleg over het verschil tussen een sociale huurwoning en een woning in de vrije huursector. Klik hier voor meer informatie over de woningen die wij te koop aanbieden. 

 

Meteen naar:


Filmpje 'Inschrijven' 
Filmpje inschrijven


Filmpje 'Inkomen invullen'
Inkomen invullen op de website van Klik voor Wonen