Nieuws

Start ontwikkeling 14 huurwoningen Ganshoek Lage Zwaluwe

Start ontwikkeling 14 huurwoningen Ganshoek Lage Zwaluwe

14 april 2021

Het college heeft deze week het uitwerkingsplan voor de ontwikkeling van 14 huurwoningen in Lage Zwaluwe vrijgegeven. ”Er is grote behoefte aan betaalbare woningen in Lage Zwaluwe, hier kunnen mensen straks fijn en groen wonen,” vindt wethouder Jan-Willem Stoop. “We willen snel na de zomer de eerste paal de grond in slaan,’ zegt Ellen van Beijsterveldt, directeur-bestuurder van Woonvizier. Lees meer

Lees meer
Vacature senior financieel administrateur (28 – 36 uur)

Vacature senior financieel administrateur (28 – 36 uur)

01 april 2021

Onze nieuwe financiële collega houdt de administratie in de breedste zin van het woord nauwkeurig op orde. Binnen de afdeling Bedrijfsvoering geef jij samen met je collega’s vorm aan deze nieuwe rol in onze organisatie. Heb jij oog voor detail en krijg je energie van een brede, veelzijdige functie? Dan is dit jouw plek!

De afdeling Bedrijfsvoering is breed faciliterend naar de rest van de organisatie. Je werkt direct samen met de financieel administratief medewerker en twee collega’s op het gebied van Planning & Control. Je wordt aangestuurd door de manager Bedrijfsvoering.

Lees meer
Carnavalscake in ontbijtmandje

Carnavalscake in ontbijtmandje

24 maart 2021

Woonvizier stond in 2020 stil bij 100 jaar volkshuisvesting in de gemeente Drimmelen. Omdat het jubileumjaar niet helemaal tot volle bloei kwam, staan we ook dit jaar nog even stil bij deze bijzondere mijlpaal. Omdat we op hartelijke, verbindende wijze willen werken aan sterke lokale gemeenschappen, haakten we aan bij een bijzondere vrijwilligersactie in Terheijden tijdens carnaval. Blije (geschminkte) gezichten waren het resultaat!

Lees meer
Woningcorporaties in het gelijk gesteld

Woningcorporaties in het gelijk gesteld

12 maart 2021

In 2019 is bij een aantal bij Klik voor Wonen ingeschreven woningzoekenden de inschrijfduur onrechtmatig aangepast. Na ontdekking zijn destijds direct automatiseringsmaatregelen getroffen om herhaling te voorkomen. Betrouwbaarheid staat hoog op de agenda van dit automatiseringssysteem dat ook in vele andere regio’s gebruikt wordt. Hierdoor is de impact relatief beperkt gebleven.

De lopende bemiddelingen zijn destijds stopgezet en de onterecht verlengde inschrijfduur is gecorrigeerd. Op dat moment hadden enkele woningzoekenden op basis van hun verhoogde wachttijd al een woning toegewezen gekregen. De betrokken woningcorporaties, waaronder ook Thuisvester, zijn een procedure gestart tegen 16 woningzoekenden met als doel de huurovereenkomst te beëindigen. De woningcorporaties ondernemen actie tegen alle vormen van woonfraude omdat ze veel belang hechten aan eerlijke en transparante verdeling van sociale huurwoningen. De rechter heeft de woningcorporaties in het gelijk gesteld.

 

Lees meer
Bijzondere ontmoetingen met hartelijke helpers

Bijzondere ontmoetingen met hartelijke helpers

26 februari 2021

We vroegen onze huurders wie zij graag in het zonnetje wilden zetten, omdat we met elkaar op hartelijke, verbindende wijze werken aan sterke lokale gemeenschappen. Wij zochten deze mensen op en dat waren stuk voor stuk bijzondere ontmoetingen! Lees hier meer!


Wilt u alles weten over onze activiteiten in het kader van 100 jaar Thuiskomen? Lees dan hier verder.
 

Lees meer
pagina 1 van 19