Nieuws

Nieuwe onderhoudspartij voor cv

Nieuwe onderhoudspartij voor cv

06 januari 2022

Per 1 januari hebben begint Kemkens als nieuwe onderhoudspartij voor het onderhoud van uw verwarming (cv). Zij volgen daarmee Saman op die dus niet meer voor Woonvizier werkt vanaf dit jaar. Hieronder ziet u een actueel overzicht van onze onderhoudspartijen.

 

Lees meer
Eerste zonnepanelen geplaatst!

Eerste zonnepanelen geplaatst!

23 december 2021

Woonvizier is hard bezig om haar woningbezit te verduurzamen. Dat betekent dat we onze woningen geschikt maken voor toekomstige generaties. Daarom is Woonvizier in samenwerking met Wocozon onlangs gestart met het project zonnepanelen. Bewoners die in aanmerking komen, ontvangen hierover een brief. En de eerste zonnepanelen zijn inmiddels geplaatst! Door zonnepanelen te plaatsen, slaan we twee vliegen in één klap: een lagere energierekening voor onze bewoners én we leveren hiermee een bijdrage aan een duurzamere wereld. De eerste 10 woningen worden nog dit jaar voorzien van zonnepanelen en ook in 2022 gaan we hiermee door!

Lees meer
Coronamaatregelen tijdens de lockdown

Coronamaatregelen tijdens de lockdown

16 december 2021

Allereerst willen wij u een gelukkig en vooral gezond 2022 wensen! Tijdens de lockdown blijft ons kantoor op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur geopend voor noodzakelijk bezoek. Kom dus alleen naar kantoor als het echt niet anders kan en maak bij voorkeur een afspraak om langs te komen. Wij mogen helaas niet meer dan 2 personen tegelijk toelaten op kantoor. Daarnaast vragen wij u om een mondkapje te dragen en de 1,5 meter afstand aan te houden.

Heeft u een afspraak en klachten?
Heeft u een afspraak met iemand van Woonvizier of een onderhoudspartij die namens Woonvizier bij u langskomt en heeft u klachten die mogelijk bij corona horen (verkouden, koorts, grieperig)? Bel dan met Woonvizier op telefoonnummer (0162) 67 98 00 om de afspraak af te zeggen en een nieuwe afspraak in te plannen! Ook als u zich weer beter voelt, vragen wij u om de ruimte een half uur voor het bezoek te ventileren. Dankuwel voor uw medewerking!

 

 

 

 

Lees meer
Vragenlijst van bewonersblad 'open Vizier'

Vragenlijst van bewonersblad 'open Vizier'

01 december 2021
Twee keer per jaar ontvangt u van ons het bewonersblad ‘open Vizier’. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over dit blad. Met uw mening proberen wij het bewonersblad (nog) beter op uw wensen aan te laten sluiten. Via de link in het artikel gaat u naar de vragen. Het gaat om 10 vragen. Het invullen van de vragen duurt circa 5 minuten.
Lees meer
Bewoners geven onze dienstverlening gemiddeld een 7,7!

Bewoners geven onze dienstverlening gemiddeld een 7,7!

01 december 2021

Hoe houd je de dienstverlening op peil in tijden van corona? En hoe blijf je betrokken bij je bewoners als je maar beperkt de wijk in kan? Best een uitdaging maar blijkbaar zijn we er toch in geslaagd! Onze bewoners waarderen onze dienstverlening met gemiddeld een 7,7, net iets boven het landelijk gemiddelde (7,6). En dat is zeker iets om trots op te zijn!

 

 

Lees meer
pagina 1 van 22