Nieuws

Woonvizier en gemeente: versnelling bouw sociale huurwoningen

Woonvizier en gemeente: versnelling bouw sociale huurwoningen

13 januari 2021

De gemeente en woningcorporatie Woonvizier gaan de bouw van sociale huurwoningen versnellen. Dat kwamen de partijen samen met de huurdersvereniging overeen bij de jaarlijkse vernieuwing van de zogeheten prestatieafspraken. Ook gaan beide partijen onderzoek doen naar de woonbehoefte in de gemeente, nieuwe woningen duurzaam opleveren en bestaande woningen verduurzamen. “Er is grote behoefte aan huurwoningen en we halen alles uit de kast om woningen op te leveren,” aldus wethouder Jan-Willem Stoop.

Lees meer
Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens

03 januari 2021

Woonvizier viert 100 jaar Thuiskomen: 2020 moest een feestjaar worden. Want ontzettend
veel bewoners vonden in de afgelopen honderd jaar een fijne huurwoning in Made, Drimmelen,
Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe of het dorp Moerdijk.

 

We weten allemaal hoe dit jaar alles anders liep. Maar: het team van Woonvizier laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Wij kijken vooruit.
Voor ons staat het nieuwe jaar in het teken van dromen, ambities en ontwikkelplannen. Bekijk onze gloednieuwe koers via deze link.

We wensen u allemaal een fijn en gezond nieuwjaar toe!

Namens medewerkers Woonvizier

 

Lees meer
Nieuwe editie Open Vizier

Nieuwe editie Open Vizier

17 december 2020

Vanaf deze week ligt de nieuwe editie van Open Vizier weer op de deurmat. Een mooie, bijzondere en extra dikke uitgave met een special over 100 jaar Thuiskomen.

Lees meer
Alles versieren voor kerstavond

Alles versieren voor kerstavond

15 december 2020

Linda Sips (37 jaar) kijkt er haast het hele jaar naar uit: kerstavond. En dan vooral naar het versieren van haar woning. “Alles mooi maken voor kerst, dat is het fijnste wat er is”, vertelt ze met een twinkeling in haar ogen.

Lees meer
Nieuw koersplan 'Lokaal kleur bekennen'

Nieuw koersplan 'Lokaal kleur bekennen'

11 december 2020

In ons nieuwe koersplan, het kompas laten we zien wat Woonvizier op het vlak van samenwerking en verbinding wil gaan bereiken. We vertellen daarom verhalen die we koppelen aan ambities en beleid.

Lees meer
pagina 1 van 17