Ga naar de inhoud

Op donderdag 13 juni van 18.00 tot 20.00 uur vindt er in Hotel ‘t Trefpunt in Made een inspiratiesessie plaats. Alle buurtbewoners zijn van harte welkom. Tijdens deze avond gaan buurtbewoners met elkaar in gesprek over hoe zij hun buurt ervaren en wat er volgens hen voor nodig is om een zorgzame buurt te worden.

Vragen die aan de orde zullen komen zijn: Hoe kijken de inwoners en betrokkenen naar een zorgzame samenleving? Wat heb je daarvoor nodig? Wie wil er meedenken over het verbinden van de buurt en het realiseren van nieuwe activiteiten of evenementen? Dit alles vanuit de gedachte dat we de krachten en kwaliteiten van buurtbewoners bundelen en dat zij de regie hebben. Zo zorgen we ervoor dat mensen weer meer naar elkaar omkijken zodat iedereen, jong en oud, samen zorgeloos kunnen wonen in hun buurt.

De projectgroep, bestaande uit medewerkers van Thebe, Surplus, SWO, gemeente Drimmelen, Woonvizier en De Wijngaerd, is hiervoor op zoek naar mensen die willen meedenken of zich willen inzetten voor de buurt en die weten wat er speelt. Het project richt zich op de directe omgeving van Seniorenpartner De Wijngaerd, gelegen aan de Cyclaamstraat in Made. Het gaat om alle straten binnen het gebied Marktstraat, Dreef, Haagstraat, Geraniumstraat, Irisstraat en de Nieuwstraat.

Aan het einde van de sessie hopen wij dat de eerste aanzet tot een werkgroep is gemaakt, waarin de bewoners samen met de betrokken organisaties de ideeën verder uit kunnen gaan werken.

Meer informatie en aanmelden inspiratiesessie
Donderdag 13 juni 18:00 - 20:00 uur
Locatie: Hotel ‘t Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ Made
Voor soep en broodjes wordt gezorgd, wel vooraf even aanmelden via danny.garland@wijzijn.nl.
I.v.m. de catering graag aanmelden voor 5 juni!