Nieuwbouwprojecten

Woonvizier heeft de afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd met zowel huur- als koopwoningen. Ook nu zijn er nog een aantal projecten in ontwikkeling. Onderstaand treft u een overzicht van de huidige projecten en een greep uit de projecten die in de afgelopen jaren zijn opgeleverd.

 

De Ganshoek

De Ganshoek

Het bestaande verzorgings-/verpleeghuis is aan vervanging toe. Volksbelang heeft dit project in 2014 overgenomen van de Bouwcombinatie Goed Wonen/WSG. De nieuwe Ganshoek komt op de hoek van de Wethouder Dubbelmansstraat/Ganshoeksingel.  Dit betekende dat de vijftien huurders van de aanleunwoningen deze moesten verlaten. Eind 2014 hebben wij de huurders hierover geïnformeerd en sinds tijd hebben wij intensief contact met de bewoners. Zowel door informatiebijeenkomsten als persoonlijke bezoeken. Eind 2016 zijn de bewoners van de 15 aanleunwoningen verhuisd naar hun vervangende huisvesting.

De nieuwe Ganshoek bestaat uit drie woonlagen, met in totaal 24 verzorg/verpleegplaatsen en 40 twee- en driekamer appartementen voor zelfstandig wonen waar eventueel ook zorg kan worden verleend. De huurprijs van het overgrote deel van de appartementen komt onder de huurtoeslaggrens te liggen, waardoor deze ook bereikbaar zijn voor de mensen met een smallere beurs.

De 15 aanleunwoningen zijn inmiddels gesloopt en na het bouwrijp maken start de bouw van de 40 appartementen en 24 verzorg/verpleegplaatsen in april/mei. De bouw neemt circa 1 jaar in beslag. Begin 2018 is de oplevering van de nieuwbouw gepland. Na de verhuizing van alle bewoners van de Ganshoek, kan de "oude" Ganshoek worden gesloopt, waarna de nieuwe ontmoetingsruimte kan worden gebouwd. Dit betekent dat 2e of 3e kwartaal 2018 de volledige nieuwe Ganshoek gereed is.

Meer informatie kunt u vinden op www.ganshoek.nl.

 

 

Bekijk project
Julianastraat Hooge Zwaluwe

Julianastraat Hooge Zwaluwe


De Julianastraat is een straat met een gezicht, een gevoel, een sfeer. De beleving van de Julianastraat wordt gecreëerd door woningen uit de vroege na-oorlogse periode 1945-1950. Leuke karakteristieke huizen met ruime tuinen en uitzicht op een ruim grasplantsoen met majestueuze bomenpartijen. Wat de straat echt bijzonder maakt, is de aanwezigheid van een aantal Scandinavische houten watersnoodwoningen uit 1954.

Tussen dit historisch vastgoed heeft Woonvizier in samenwerking met bouwbedrijf Aan De Stegge Roosendaal nu 8 nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen gerealiseerd. De woningen beschikken allemaal over ruime, diepe tuinen zoals u dit in Hooge Zwaluwe gewend bent.

In februari/maart 2017 zijn de woningen opgeleverd. In de afgelopen tijd is iedereen enthousiast aan het schilderen en behangen geweest en zijn de meeste verhuisd. Wij wensen iedereen heel veel woonplezier!

Bekijk project
Repel Lage Zwaluwe

Repel Lage Zwaluwe

Maandag 21 november 2016 is de verkoop gestart van de nieuwbouwwoningen aan de Repel te Lage Zwaluwe. De woningen worden gerealiseerd door Maas Jacobs.

Het project bestaat uit 30 eengezinswoningen, gebouwd in twee rijtjes van zes en twee rijtjes van negen woningen. De verkoopprijzen van de woningen vallen tussen de € 180.000 en € 240.000.

Interesse?

Voor meer informatie over het project, de woningen en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars, Biemans Makelaardij Made of Ormeling makelaars.

Kavels

Ook zijn er in het plan 14 vrije kavels beschikbaar waar u uw eigen woningen op kunt (laten) bouwen. 
Bent u geïnteresseerd in een kavel maar kunt u wat hulp gebruiken om een idee te krijgen welke mogelijkheden er zijn. Via Bouwstijl ( www.Bouw-Stijl.nl) of Livingstone (www.livingstone.org) kunt u zich laten inspireren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander bureau of architect.  

Voor meer informatie kunt u de website over dit project raadplegen.

   

Bekijk project
Huurwoningen Brabantstraat (Bieb locatie)

Huurwoningen Brabantstraat (Bieb locatie)

Op de voormalige locatie van bibliotheek Theek 5 worden 16 huurwoningen voor diverse doelgroepen gebouwd:

  • aan de Markantzijde komen 4 seniorenwoningen;
  • op de hoek Markant en Brabantstraat worden 6 appartementen voor starters gerealiseerd;
  • aan de Brabantstraat komen 2 beneden woningen voor senioren en 4 bovenwoningen voor starters.

Woensdag 25 november 2015 was het tijd voor een feestelijk moment. De twaalf koopwoningen zijn opgeleverd en de nieuwe bewoners zijn al druk aan het klussen. En de start bouw van de 16 huurwoningen werd gevierd. In de hal van de Zonzeelschool werd het glas geheven op deze mijlpalen.

 

Verhuur

Met de oplevering van de zestien huurwoningen op de voormalige locatie van de bibliotheek in Terheijden is de herontwikkeling van de omgeving van het Oranjeplein bijna afgerond. Een mijlpaal waarbij ook wethouder Jan Willem Stoop aanwezig was om iedereen te feliciteren met hun nieuwe woning. Terwijl de laatste puntjes op de i werden gezet, ontvingen enthousiaste huurders de sleutel van hun nieuwe woning en kon het klussen beginnen. Met een beetje geluk vieren alle huurders de Kerst in hun nieuwe woning en wij hopen dat er nog heel veel fijne jaren volgen.

Bekijk project
Dorpstraat Wagenberg opgeleverd

Dorpstraat Wagenberg opgeleverd

Vlak voor de bouwvak vakantie hebben de nieuwe bewoners de sleutels uitgereikt gekregen en kon het klussen beginnen. Wij wensen ze allemaal veel succes met klussen en heel veel woonplezier.

Bekijk project
pagina 1 van 2