Nieuwbouwprojecten

Woonvizier heeft de afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd met zowel huur- als koopwoningen. Ook nu zijn er nog een aantal projecten in ontwikkeling. Onderstaand treft u een overzicht van de huidige projecten en een greep uit de projecten die in de afgelopen jaren zijn opgeleverd.

 

De Ganshoek

De Ganshoek

Het bestaande verzorgings-/verpleeghuis is aan vervanging toe. Volksbelang heeft dit project in 2014 overgenomen van de Bouwcombinatie Goed Wonen/WSG. De nieuwe Ganshoek komt op de hoek van de Wethouder Dubbelmansstraat/Ganshoeksingel.  Dit betekende dat de vijftien huurders van de aanleunwoningen deze moesten verlaten. Eind 2014 hebben wij de huurders hierover geïnformeerd en sinds tijd hebben wij intensief contact met de bewoners. Zowel door informatiebijeenkomsten als persoonlijke bezoeken. Eind 2016 zijn de bewoners van de 15 aanleunwoningen verhuisd naar hun vervangende huisvesting.

De nieuwe Ganshoek bestaat uit drie woonlagen, met in totaal 24 verzorg/verpleegplaatsen en 40 twee- en driekamer appartementen voor zelfstandig wonen waar eventueel ook zorg kan worden verleend. De huurprijs van het overgrote deel van de appartementen komt onder de huurtoeslaggrens te liggen, waardoor deze ook bereikbaar zijn voor de mensen met een smallere beurs.

De bouw van de Ganshoek vordert gestaag. Helaas heeft het slechte weer, harde wind en een vorstperiode, wel gezorgd voor wat vertraging. Naar verwachting worden de 40 appartementen in juni 2018 iopgeleverd. Na de verhuizing van alle bewoners van de Ganshoek, kan de "oude" Ganshoek worden gesloopt, waarna de nieuwe ontmoetingsruimte kan worden gebouwd. Dit betekent dat eind 2018 dan wel begin 2019 de volledige nieuwe Ganshoek gereed is.
Periodiek wordt er een nieuwsbrief gemaakt met leuke weetje, interviews en overige informatie. Nieuwsgierig? De 1e twee nieuwsbrieven kunt u downloaden en lezen. Nieuwsbrief 1 en nieuwsbrief 2Meer informatie kunt u vinden op www.ganshoek.nl.

 

 

Bekijk project
Julianastraat Hooge Zwaluwe

Julianastraat Hooge Zwaluwe


De Julianastraat is een straat met een gezicht, een gevoel, een sfeer. De beleving van de Julianastraat wordt gecreëerd door woningen uit de vroege na-oorlogse periode 1945-1950. Leuke karakteristieke huizen met ruime tuinen en uitzicht op een ruim grasplantsoen met majestueuze bomenpartijen. Wat de straat echt bijzonder maakt, is de aanwezigheid van een aantal Scandinavische houten watersnoodwoningen uit 1954.

Tussen dit historisch vastgoed heeft Woonvizier in samenwerking met bouwbedrijf Aan De Stegge Roosendaal nu 8 nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen gerealiseerd. De woningen beschikken allemaal over ruime, diepe tuinen zoals u dit in Hooge Zwaluwe gewend bent.

In februari/maart 2017 zijn de woningen opgeleverd. In de afgelopen tijd is iedereen enthousiast aan het schilderen en behangen geweest en zijn de meeste verhuisd. Wij wensen iedereen heel veel woonplezier!

Bekijk project
Repel Lage Zwaluwe

Repel Lage Zwaluwe

Maandag 21 november 2016 is de verkoop gestart van de nieuwbouwwoningen aan de Repel te Lage Zwaluwe. De woningen worden gerealiseerd door Maas Jacobs.

Het project bestaat uit 30 eengezinswoningen, gebouwd in twee rijtjes van zes en twee rijtjes van negen woningen. De verkoopprijzen van de woningen vallen tussen de € 180.000 en € 240.000.

Interesse?

Voor meer informatie over het project, de woningen en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars, Biemans Makelaardij Made of Ormeling makelaars.

Kavels

Ook zijn er in het plan 14 vrije kavels beschikbaar waar u uw eigen woningen op kunt (laten) bouwen. 
Bent u geïnteresseerd in een kavel maar kunt u wat hulp gebruiken om een idee te krijgen welke mogelijkheden er zijn. Via Bouwstijl ( www.Bouw-Stijl.nl) of Livingstone (www.livingstone.org) kunt u zich laten inspireren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander bureau of architect.  

Voor meer informatie kunt u de website over dit project raadplegen.

   

Bekijk project
Dorpstraat Wagenberg opgeleverd

Dorpstraat Wagenberg opgeleverd

Vlak voor de bouwvak vakantie hebben de nieuwe bewoners de sleutels uitgereikt gekregen en kon het klussen beginnen. Wij wensen ze allemaal veel succes met klussen en heel veel woonplezier.

Bekijk project

Rozenbloemhof opgeleverd

Rozenbloemhof

Het plan Rozenbloemhof is in samenwerking met Zwaluwe bouw- en aannemingsbedrijf BV ontwikkeld en gerealiseerd.

De Rozenbloemhof is gebouwd op een "inbreilocatie", op een voormalige paardenwei. Het plan wordt omsloten door woningen en er is veel groen, waardoor er een intiem woonhofje is ontstaan rondom een groen binnenterrein. In totaal zijn er 24 woningen gerealiseerd; elf patiowoningen, drie parkwoningen, zeven (starters) woningen en drie eengezinswoningen.

De 3 parkwoningen, 7 rijwoningen en 3 eengezinswoningen zijn in juni 2014 opgeleverd. De elf patiowoningen zijn in juli 2015 opgeleverd.

 

Bekijk project
pagina 1 van 2