Ga naar de inhoud
Buiten gesloten

Het kan iedereen natuurlijk gebeuren, u staat buiten en de deur waait dicht. Of u heeft haast, verlaat de woning en vergeet de sleutels.

Bel altijd met Woonvizier!

Staat er geen raam open? En heeft niet toevallig een buurman of een familielid een reservesleutel van u? Bel dan met onze klantenservice op telefoonnummer (0162) 67 98 00. Dan lossen wij dit voor u op. Ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen belt u dit telefoonnummer. De kosten van deze werkzaamheden moeten wij helaas aan u doorberekenen. Hoe hoog deze kosten zijn, kunnen wij vooraf niet aangeven. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden en de eventuele schade die ontstaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitboren van de cilinder en het plaatsen van een nieuwe of tijdelijke cilinder. De kosten kunnen behoorlijk oplopen.

Buiten kantooruren duurder!

Wij wijzen u er op, dat kosten voor het uitvoeren van werkzaamheden in de avonduren, in de weekenden en op feestdagen hoger zijn dan doordeweeks overdag. De aannemer brengt dan namelijk extra kosten in rekening: 

  • voor buitensluiting van maandag t/m zaterdagavond van 17.00 tot 21.00 uur zijn de extra kosten: € 77,50;
  • voor buitensluiting van zaterdagavond 21.00 uur t/m maandagochtend 05.00 uur en op algemeen erkende feestdagen zijn de extra kosten: € 104,00.


Deze extra kosten worden bij u in rekening gebracht naast de kosten voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Let op! U kunt ook zelf hulp inschakelen om weer binnen te komen, maar houd er dan wel rekening mee dat u eventuele gevolgschade ook zelf moet herstellen of de herstelkosten hiervan moet betalen.