Ga naar de inhoud
Reparaties

Gaat er iets kapot in huis? Bel dan op maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 uur naar Woonvizier op telefoonnummer (0162) 67 98 00. Buiten deze tijden zijn wij alleen voor spoedgevallen bereikbaar.

Valt uw reparatieverzoek buiten deze tijden en is er geen sprake van spoed? Ga dan naar Mijn Woonvizier. Maak een account aan of log in op uw persoonlijke pagina en vraag de reparatie aan. Of maak gebruik van het contactformulier

Onderhoudspartijen

Woonvizier werkt samen met bedrijven die bij u aan huis komen voor het uitvoeren van de reparatie of het onderhoud.  Voor reparatieverzoeken belt u altijd naar Woonvizier. Bel dus niet rechtstreeks naar de betreffende onderhoudspartij. 

Als u ons belt, krijgt u een keuzemenu te horen. Voor reparatieverzoeken toetst u een 1. Vervolgens kunt u een keuze maken uit onderstaande reparaties. Hieronder een overzicht van onze vaste onderhoudspartijen. 

 Type onderhoud  Onderhoudspartij
 1. Centrale verwarming en mechanische ventilatie  Kemkens
 2. WKO (warmte en koude opslag)  Kropman
 3. Riool verstopping  Riool Tech
 4. Glasbreuk  Martens Glas
 5. Storing automatische deur  Rombouts
 6. Lift storing  Sky lift (tot 11-03-2023 daarna Schindler)
 7. Zonnepanelen  Wocozon
 8. Overig onderhoud  Aannemersbedrijf Rasenberg

 

Voor het groot (planmatig) onderhoud aan uw woning hebben wij geen vaste onderhoudspartijen. Is er groot onderhoud gepland voor uw woning? Dan informeert de betreffende partij u per brief voordat de werkzaamheden beginnen. Begin van het jaar maken wij de planning van het betreffende jaar bekend. Klik hier voor een overzicht van het planmatig onderhoud van dit jaar.

Heeft u een brief ontvangen van een partij die u niet kent of staat er iemand voor de deur die aangeeft namens Woonvizier te komen en twijfelt u of dit wel zo is? Bel dan voor uw eigen veiligheid altijd even met Woonvizier op telefoonnummer (0162) 67 98 00. 


Spoedgevallen

Heeft u op ma t/m do na 16.00 uur of op vrijdag of in het weekend een storing die direct verholpen moet worden en niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Dan spreken we van een spoedgeval en kunt u Woonvizier óók buiten kantooruren en in het weekend bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Via het keuzemenu komt u vanzelf bij de juiste partij uit. Houdt u er rekening mee dat deze partijen in het weekend en op feestdagen in sommige gevallen extra kosten in rekening brengen.  

Voorbeelden van spoedgevallen:

  • een breuk in de waterleiding, een gaslek of een elektrische storing;
  • een storing aan uw verwarming (cv);
  • glasschade als u via Woonvizier bent verzekerd;
  • een verstopping buitenshuis (buitenriolering);
  • een verstopping in huis als u een service abonnement hebt;
  • u heeft zich buiten gesloten in de avonduren of in het weekend.

Service abonnement

Heeft u een service abonnement? Dan zijn sommige kosten van klein dagelijks onderhoud van uw woning voor rekening van Woonvizier. Zoals bijvoorbeeld een rioolverstopping. U betaalt hiervoor een kleine maandelijkse vergoeding. Heeft u geen service abonnement? Dan komen deze onderhoudskosten voor rekening van u als bewoner. In de folder We doen het samen: alles over onderhoud vindt u een overzicht welke onderhoudswerkzaamheden voor uw rekening zijn, welke voor rekening van Woonvizier en welke werkzaamheden onder het service abonnement vallen. Klik hier voor meer informatie over het service abonnement of om u direct aan te melden.