Reparaties

Gaat er iets kapot in huis? Bel dan op maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 en vrijdag van 9.00 - 12.00 uur naar Woonvizier op telefoonnummer (0162) 67 98 00. Valt uw reparatieverzoek buiten deze tijden en is er geen sprake van spoed? Ga dan naar Mijn Woonvizier. Maak een account aan of log in op uw persoonlijke pagina en vraag de reparatie meteen aan! 

Spoedgevallen

Heeft u een storing buiten deze tijden of in het weekend die direct verholpen moet worden en niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Dan spreken we van een spoedgeval en kunt u Woonvizier óók buiten kantooruren en in het weekend bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Via het keuzemenu komt u vanzelf bij de juiste partij uit.

Voorbeelden van spoedgevallen:

  • een breuk in de waterleiding, een gaslekkage of een elektrische storing;
  • een storing aan uw verwarming (cv);
  • glasschade als u via Woonvizier bent verzekerd;
  • een verstopping buitenshuis (buitenriolering);
  • een verstopping in huis als u een serviceabonnement hebt;
  • u heeft zich buiten gesloten in de avonduren of in het weekend.

Serviceabonnement

Heeft u een serviceabonnement? Dan zijn sommige kosten van klein dagelijks onderhoud van uw woning voor rekening van Woonvizier. Zoals bijvoorbeeld een rioolverstopping. U betaalt hiervoor een kleine maandelijkse vergoeding. Heeft u geen serviceabonnement? Dan komen deze onderhoudskosten voor rekening van u als bewoner. In de folder We doen het samen: alles over onderhoud vindt u een overzicht welke onderhoudswerkzaamheden voor uw rekening zijn, welke voor rekening van Woonvizier en welke werkzaamheden onder het serviceabonnement vallen. Klik hier voor meer informatie over het serviceabonnement of om u direct aan te melden.

 

Welke partijen werken voor Woonvizier?

Woonvizier werkt samen met bedrijven die bij u aan huis komen voor het uitvoeren van de reparatie of het onderhoud. Per 1 januari 2022 is Kemkens de nieuwe onderhoudspartij voor het CV onderhoud. Hieronder een overzicht van onze vaste onderhoudspartijen zodat u weet met welke partijen wij samenwerken en wie u dus aan de deur kunt verwachten.

Staat er iemand voor de deur die aangeeft namens Woonvizier te komen en twijfelt u of dit wel zo is? Bel dan voor uw eigen veiligheid altijd even met Woonvizier op telefoonnummer (0162) 67 98 00.

Type onderhoud              Onderhoudspartij          Vanaf datum

CV onderhoud                  Kemkens                         1 januari 2022

Glasherstel                       Martens Glas                  1 januari 2021

Lift onderhoud                 Sky Lift                            1 januari 2021