Ga naar de inhoud
Service abonnement

Klein dagelijks onderhoud in en aan uw woning is normaal de verantwoordelijkheid van u als bewoner. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontstoppen van de riolering. Voor een klein bedrag per maand  kunt u bij Woonvizier voor dit soort zaken een service abonnement afsluiten.

Hoe sluit ik een service abonnement af? 

Heeft u nog geen service abonnement? Via het aanvraagformulier service abonnement kunt u dit meteen aanvragen. Of regel het via Mijn Woonvizier. Maak een account aan of log in op uw persoonlijke pagina. 


Voordelen

Heeft u een service abonnement bij Woonvizier? Dan nemen wij klein, dagelijks onderhoud van u over en voeren wij deze kleine reparaties voor u uit. Maar het service abonnement biedt u nog meer voordelen. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen voorrijkosten en arbeidsloon. En ook de meeste materialen hoeft u niet te betalen.


Welke reparaties vallen onder het service abonnement?

Onder het service abonnement vallen alleen de voorzieningen die standaard deel uitmaken van de woning of die Woonvizier in de woning heeft aangebracht. In de folder Onderhoud aan uw woning, we doen het samen staat duidelijk aangegeven wie verantwoordelijk is voor welk onderhoud (huurder of verhuurder) én welke werkzaamheden onder het service abonnement vallen.