Ga naar de inhoud

In verband met de verbouwing van ons kantoor aan de Middelmeede, zijn wij tijdelijk verhuisd. Vanaf woensdag 29 november 2023 bent u van harte welkom aan de Fazantenlaan 44, 4921 VC in Made. 

Tijdelijk kantoor
De komende maanden is de Fazantenlaan 44, 4921 VC in Made ons nieuwe bezoek- en postadres. De openingstijden van kantoor blijven hetzelfde. U kunt iedere ochtend van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 12.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen. Vrijdags is ons kantoor gesloten. Wilt u na 12.00 uur of op vrijdag langskomen? Maak dan even een afspraak. Als u moeilijk ter been bent, geen vervoer hebt of om wat voor reden dan ook liever wilt dat wij bij u langskomen, maak dan ook even een afspraak. Dan komen wij graag bij u langs. Wij verwachten rond de zomer van 2024 weer terug te verhuizen naar ons vertrouwde adres aan de Middelmeede in Made. 

Telefoonnummer
Woonvizier blijft telefonisch bereikbaar op hetzelfde nummer (0162) 67 98 00. U hoort een keuzemenu en wordt automatisch doorverbonden met de juiste partij. Woonvizier is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 16.00 uur en op vrijdagochtend van 9.00 - 12.00 uur. 

Heeft u een spoedgeval dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Dan zijn wij ook na deze tijden, 's avonds en in het weekend op dit telefoonnummer bereikbaar. Geen spoed? Dan kunt u het beste een e-mailbericht sturen naar info@woonvizier.net of gebruikmaken van ons contactformulier

  • Klik hier voor een nieuwsbericht over de verbouwing en de sfeerimpressies.
  • Klik hier voor het nieuwsbericht over het gebouw aan de Fazantenlaan 44 in Made. 

Tot ziens aan de Fazantenlaan!